Начало » Мъдри слова, Размисли и страсти

Епизод – Паисий

Публикувано от:  на февруари 5, 2016 Няма коментари

Паисий Хилендарски

Паисий Хилендарски

Да си поговорим за Паисий. Или да помълчим. Или да послушаме. Любимо инфо ви предлага да помълчим и да послушаме група Епизод в изпълнение на песента Паисий. Нека докато я слушаме да си спомним какво е било преди. Да си спомним делото на този велик българин.

И след това нека да се сетим как днешните управляващи не се посвениха и замениха Паисий с Робинзон Крузо. Каквото и да кажем тук, ще е малко.

Управляващите достатъчно се подиграваха с българите, държавата, българската история. Те трябва да бъдат наказани. Но не от съда – свидетели сме, че съда не наказва виновниците. А от българския народ.

Време е да вземем тоягите и те да заиграят по гърбовете им. И няма да пропуснем никой, най-вече тези, които измислиха “съжителството”, които замениха История славянобългарска с Робинзон Крузо, тези, които отричаха Батак и искаха да премахнат “Аз съм българче” от училището… толкова са много, не мога да ги изброя.

Епизод – Паисий

Вашето Любимо инфо ви пожелава да не забравяте историята, тази песен, споделяйте я, нека нашите деца да учат историята и се гордеят с нея.


Статията е прочетена 93 пъти.


Сподели новината в социалните мрежи:
Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!

Вашият коментар:
Моля пишете на Български или коментарът Ви няма да бъде публикуван!

Copyright © 2018 Любимо.инфо. Всички права запазени.
При използване на информация от сайта е задължително позоваването на Любимо.инфо и слагане на хиперлинк към оригинала.