Паисий Хилендарски
Паисий Хилендарски

Да си поговорим за Паисий. Или да помълчим. Или да послушаме. Любимо инфо ви предлага да помълчим и да послушаме група Епизод в изпълнение на песента Паисий. Нека докато я слушаме да си спомним какво е било преди. Да си спомним делото на този велик българин.

И след това нека да се сетим как днешните управляващи не се посвениха и замениха Паисий с Робинзон Крузо. Каквото и да кажем тук, ще е малко.

Управляващите достатъчно се подиграваха с българите, държавата, българската история. Те трябва да бъдат наказани. Но не от съда – свидетели сме, че съда не наказва виновниците. А от българския народ.

Време е да вземем тоягите и те да заиграят по гърбовете им. И няма да пропуснем никой, най-вече тези, които измислиха „съжителството“, които замениха История славянобългарска с Робинзон Крузо, тези, които отричаха Батак и искаха да премахнат „Аз съм българче“ от училището… толкова са много, не мога да ги изброя.

Епизод – Паисий

Вашето Любимо инфо ви пожелава да не забравяте историята, тази песен, споделяйте я, нека нашите деца да учат историята и се гордеят с нея.